Kembali Dengan Duka

Wednesday, February 14, 2018

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Hai, Fie kembali tapi Fie tak happy. Fie kembali blogging just to make diri Fie ni busy memanjang. Why nak busy? Sebab now Fie ade kat Sarawak sesorang continue study Fie dan anak Fie dekat semenanjung. Dah paham kan? image

Yes, Fie sedih sangat sebab ni kali pertama Fie berjauhan dengan anak Fie dan terus dalam jangke mase yang lame pulak tuh! Sobsss. Anak Fie baru 7 bulan, anak pertama dan the only anak Fie setakad ni. Ermmm itulah tu, tetibe muncul cerite sedih camni pulak hahaaaa. Its okay, coming soon Fie akan cerite pasal anak Fie ye. Now nak focus kenapa Fie kembali blogging je after a very looooong time. Almost setahun jugak tinggal blog ni hahaa.

Fie baru kembali ke Sarawak 10 Februari which kelmarin. Waktu tu, dari boarding sampai ke Sarawak Fie nangis tak berhenti. Dah sampai kolej pun masih nangis. Okay, the truth, sampai ke harini pun kejap-kejap nangis lagi hahaa. Wehhhh, tinggal anak weh. Masih baby pulak tuh, ibu mane yang tak nangis? image

So guys, if korang or kenalan korang pernah hadapi situasi macam Fie or ala-ala macam situasi Fie, cer share kat komen siked. Ermm kalau nak bagi tips tak teringat anak selalu sampai menangis pun boleh gak, amat lah dialu-alu kan. Komen saja di bawah! Fie akan baca and lawat blog korang jugak nanti! Kalau belum follow, opkos Fie akan follow nanti!image

2 comments:

  1. be strong sis.

    jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete