Jom Kenal Fieona RidzQa!

Friday, February 17, 2017

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Haiii! Dalam entri kali ni, Fie nak kenal kan blog baru Fie! Nama diaaaa, FIEONA RIDZQA! Hehehee. 

Jemput lawatttt~! 

Tujuan buat secong blog ni sebabb Fie nak asingkan cerita-cerita di personal blog Fie or primary blog Fie yang FIEONA FIERIDZ ni dari entri-entri yang berkategorikan sebagai join contest, segment or giveaway tu.

Disebabkan Fie yang agak rajin jugak update this primary blog ni, so agak tak best bila join any segment yang kene pin ke ape ke kan, then Fie punya yang konon-konon new entry gempak tu tak jadi entri first di blog ni. Hahahaaa! So Fie pun decide lah buat new blog khas and special untuk join itu semuaaa. Bijak tak Fie? 

Errr, asal Fie rasa ayat Fie cam terabur habis eh? Kan korang? Sorry, maybe sebab pagi lagi kan, so otak semacam kelaut siked. Lebih-lebih lagi baby dalam perut Fie ni pun aktif semacam pagi ni. Hadehhh. 

Btw, jemput singgah blog baru Fie okengg!

P/S: Blog baru Fie tu tak boleh nak pasang gadget follower yang biase tu. Tataw lah kenapa, sobsobss. So, yang berkeinginan nak follow, follow jelah pakai Google+ tuu ye. Yang nak Fie follow blog dia pun boleh tinggal jejak di chatbox blog baru Fie tu. TYSM! Sayang korang~ 

1 comment: